Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

9Eyl/200

Kocabayramlar’da dolu dolu geçen günün ardından!.. / Ahsen OKYAR

IMG_3641

Kocabayramlar’da dolu dolu geçen günün ardından!.. / Ahsen OKYAR 6 Eylül 2020 Pazar 

Aslında sabahları çok erken kalkmıyoruz..

Saat; 05.30’dan sonra, sabah namazı eda edilince tekrar uykuya dalıyoruz..

09.00’da evde hareketlenme başlıyor..

Bu sabahta öyle oldu..

10.30 sularında İzmit’ten gelen oğlum M. Murat Okyar’ın arabası evin önünde park edince, bizde karşıladık ve torunlarımız Tuna ile Mete’ye hoş geldiniz dedik. Büyükleri birkaç günlüğüne kampa gidecekler, gençler ise Kocabayramlar’da bize emanet..

11.30 civarında Ersin ağabeyimin Kargo taşımacılığı yapan oğlu Özcan Baykara, akşam kaldığı Kerpe’den dönüşte bize uğradı.. Sabah kahvaltısı/öğle yemeğini yemek için birlikte Çardağımızda sofraya oturduk.

13.30’u geçiyordu ki, teyze oğlum Ferhat Bursalıoğlu ile akrabamız Vedat Baykara’nın otomobili Türbenin yanında park etti.

18:30 ile 19:00 saatleri arasında kayınbiraderim Hasan Baykara ve sevgili gelinimiz Fatma hanımefendi’nin arabaları evin önüne yanaştı..

21:30 ‘da köy içinde komşumuz Fahriye – Muhammet Altınten çiftini ziyaret ettik ve evlerinin önündeki harika bahçelerinde çaylarımızı yudumladık..

Saat: 23:00’ü gösterirken bacanağım Cavit Sözer, Seçil kardeşim ve yeğenlerim; Melike ile kardeşi Elif İlke bizim çardağa avdet etti. Fahriye ablamız ile İlknur kardeşimizde gelince Seçil Sözer hanımefendi yeni yaşı için hazırlanan pastayı kesti ve sonrasında da bizler hissemize düşen pastayı afiyetle hazmetmenin yolu bulduk.

Çardak’ta ertesi güne girildi. 7 Eylül 2020 Pazartesi günü saat:02:30’ü gösterirken eve geçerek ailece istirahate çekildik.

Sözlük TDK

ardından

1. bir işin sona ermesinden hemen sonra.

avdet

1.Dönüş, geri gelme:

istirahat

1. dinlenme.

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.